Doneren

Geef een bijdrage of word donateur

De Anjali Ashram draait volledig op giften en donaties. Daarom is je bijdrage belangrijke om ons werk naar vrede te kunnen blijven doen. Wil jij de Anjali Ashram steunen?

IDEAL overmaking

Met deze Tikkie link kun je gemakkelijk en snel via Ideal overmaken.

Klik hier of scan de QR-code.

Via Paypal kan je gemakkelijk met het emailadres ivsnederland@gmail.com een overboeking regelen.

Overboeking

Je kunt een bedrag overmaken via een IBAN overboeking naar NL15ASNB0267218141 (t.n.v. P.D.M. Berns). 

Word Vriend van de Ashram

Wil je structureel helpen om het voortbestaan van dit bijzondere spirituele centrum te ondersteunen? Word Vriend van de Ashram en maak als donateur maandelijks een bedrag over aan de Anjali Ashram. Tip maak een automatisch incasso aan!

PROJECT: Help IVS het licht te verspreiden! We gaan Anjali Ashram aankopen!

In 2014 is de Anjali Ashram aangekocht, een plek voor een iedere spirituele aspirant die op zoek is naar innerlijke rust, liefde, vrede, hartelijkheid, Zelfrealisatie. Met een luisterend oor wordt ieder gehoord en begeleidt naar het ware Ik. Het is een unieke plek in de wereld, waar iedereen thuis is. 

Door de hoge lening zijn de maandelijkse lasten ook hoog, en is het moeilijk deze kosten op te brengen.

Help jij mee om dit thuis voor velen te kunnen blijven behouden? Samen verzamelen we het benodigde geld om de lening af te betalen. Ook jij bent welkom om aan te schuiven op de vieringen, Vedanta Bijeenkomsten of gewoon eens een kopje thee komen drinken. Brahmacharini Anjali Ma staat klaar om ieder met open armen welkom te heten. 

Via Gofundme hebben we een project opgezet om het benodigde bedrag samen te krijgen en daarmee de Anjali Ashram aan te kopen.