Doneren

Geef een bijdrage of word donateur

De International Vedanta Society is een non-profit organisatie die volledig draait op giften en donaties.

Wat doen we met je gift? De maandelijkse lasten voor het gebouw en het onderhoud worden hiervan bekostigd. Het is het Ashramgebouw waar ieder welkom is om dagelijks te kunnen mediteren, in de Vedanta begeleid te worden, samen te zingen of gewoon een kop thee te drinken. Op verschillende plekken wordt de kennis van Vedanta en meditatie gedeeld zoals op scholen. International Vedanta Society is betrokken bij dorpsprojecten om de jeugd te bereiken om innerlijke rust te krijgen maar ook eenzame ouderen, en overige doelgroepen samen te brengen en de hartelijkheid onderling te vergroten. We gaan de straat op en gaan van deur naar deur om de mensen te vertellen over meditatie en Vedanta en dat de weg naar binnen de weg is om permanente liefde, vrede en gelukzaligheid in het leven te vinden. We helpen mensen hier en in India die het minder voorspoedig hebben, financieel en emotioneel.

Kunnen we op jou ruimhartige steun rekenen? Maak vandaag nog een gift over op NL15ASNB0267218141 t.n.v. P.D.M. Berns in Berghem onder vermelding van Bijdrage Anjali Ashram. Liever contant betalen? In de Ashram staat een donatiebox waar je je gift in kan doen. Je kunt ook via Paypal overmaken. Kijk hieronder voor meer info.

Alvast bedankt voor je Liefdevolle bijdrage! Samen voor elkaar!

Je bijdrage is belangrijke om ons werk naar vrede te kunnen blijven voortzetten. Wil jij de Anjali Ashram steunen?

Paypal overboeking

Via Paypal kan je gemakkelijk met het emailadres ivsnederland@gmail.com een overboeking regelen.

IBAN Overboeking

Je kunt een bedrag overmaken via een IBAN overboeking naar NL15ASNB0267218141 (t.n.v. P.D.M. Berns), BIC of Swift: ASNBNL21. 

Word Vriend van de Ashram

Wil je structureel helpen om het voortbestaan van dit bijzondere spirituele centrum te ondersteunen? Word Vriend van de Ashram en maak als donateur maandelijks een bedrag over aan de Anjali Ashram. Tip maak een automatisch incasso aan!