Wie zijn wij?


Anjali Ma

Anjali Ma is de voorzitter van de Nederlandse tak van International Vedanta Society en leidt de Anjali Ashram in Nederland. Hier worden dagelijks bijeenkomsten gehouden waar je kunt aansluiten. Ze is in 2007 in contact gekomen met International Vedanta Society (I.V.S.) in de heilige stad Varanasi tijdens haar India reis. In 2010 heeft ze voor het eerst verlicht meester Sri Bhagavan ontmoet wat haar leven permanent in Gelukzaligheid heeft geworpen, Zelfrealisatie. Sinds dat moment is ze in Nederland bijeenkomsten over Vedanta gestart. Ze is als toegewijd devotee en actief betrokken lid van I.V.S. meerdere malen per jaar naar India geweest om de leringen van Sri Bhagavan te ontvangen. In 2011 is Sri Bhagavan voor de eerste keer naar Nederland (en Barcelona met o.a. Paula Esparza Bofill) gekomen om zijn toegewijde devotees aldaar op te zoeken en deze plaatsen te verlichten met Zijn onvoorwaardelijke Liefde. 

In 2014 is op verzoek van Sri Bhagavan de Anjali Ashram in Berghem (Oss) opgericht. Deze ashram is in 2015 door Sri Bhagavan persoonlijk ingewijd onder toezicht van regionale en nationale media. Uit heel de wereld waren devotees gekomen om hierbij aanwezig te zijn.

 

In 2013 heeft ze een boek geschreven “Ontmoeting met een Verlicht Meester” over hoe de ontmoeting met Sri Bhagavan haar leven permanent in gelukzaligheid heeft gebracht. Het boek is inmiddels ook in het Engels vertaald en beiden zijn te verkrijgen in de Anjali Ashram. Brahmacharini Anjali Ma geeft door heel het land Vedanta bijeenkomsten groot en klein.