Over IVS

IVS is een puur spirituele organisatie opgericht in het jaar 1989 door Sri Bhagavan. De organisatie zet zich in om de boodschap van Vedanta onder de mensen te brengen. Vedanta is de weg naar onvoorwaardelijke Liefde, innerlijke vrede, vreugde en vrijheid. 

Brahmacharini Anjali Ma

Brahmacharini Anjali Ma is een leerling van Sri Bhagavan uit Nederland, en de voorzitter van de Nederlandse tak van IVS. Ze is in 2007 in contact gekomen met International Vedanta Society (I.V.S.) in de heilige stad Varanasi tijdens haar India reis. In 2010 heeft ze voor het eerst verlicht meester Sri Bhagavan ontmoet wat haar leven compleet in Gelukzaligheid heeft geworpen, permanent. Sindsdien is ze een actief betrokken lid van I.V.S. en gaat ze meerdere malen per jaar naar India. Sri Bhagavan is in 2011 voor de eerste keer naar Nederland gekomen om deze devotee op te zoeken en Nederland te verlichten met Zijn onvoorwaardelijke Liefde. 

In 2014 is de Anjali Ashram in Berghem (Oss) opgericht. Deze ashram is in 2015 door Sri Bhagavan persoonlijk ingewijd onder toezicht van regionale en nationale media. 

Anjali Ma heeft haar naam in 2019 gekregen van Sri Bhagavan toen ze het pad van Brahmacharya heeft omarmd. Dit is vergelijkbaar met het novice-schap en het voorstadium tot compleet ascetisme als Sannyasini. 

International Vedanta Society wereldwijd

volgt nog…