Spirituele reizen

GEANNULEERD

Wandel in de voetstappen van Jezus ~ Een spirituele reis naar Israël en Palestina

Van 24 okt tot 2 november 2023 (kan iets afwijken) gaan we met een kleine groep (max 6 mensen) een spirituele reis maken naar Israël en Palestina onder begeleiding van een Nederlandse gids die met haar Palestijnse man en kinderen in Palestina woont en een Palestijnse gids.
We verblijven in Bethlehem de plaats waar Jezus geboren is en vandaar uit bezoeken we o.a. de plekken waar Jezus gedoopt is, de woestijn waar Hij heeft gemediteerd en natuurlijk Jeruzalem. Maar ook zullen we een nacht in het noorden doorbrengen en naar Nazareth gaan, en het meer van Galliea. Als het lukt proberen we ook nog een bezoek aan de dode zee te maken. Er is zo’n rijke historie van werkelijk duizenden jaren in deze contreien dat we een aantal punten eruit pakken. Maar er is veel te ervaren daar.
De prijzen daar zijn de normale westerse prijzen zoals bij ons en de kosten van overnachten, eten, vervoer, gidsen, entree tickets zullen met de vlucht rond de €2000 liggen.

De reis wordt georganiseerd door Brahmacharini Anjali Ma, devotee van Sri Bhagavan, die al 13 jaar actief is in het spirituele pad van Advaita Vedanta. Ze leeft in de Anjali Ashram in Berghem (NL) en is verbonden aan de International Vedanta Society.


Mocht je interesse hebben of meer informatie willen neem contact op met Anjali Ma, ivsnederland@gmail.com of bel naar 0412-486937. Aanmelden kan tot 20 aug 2023.