International Vedanta Society Nieuws SRI BHAGAVAN IN MAHASAMADHI

SRI BHAGAVAN IN MAHASAMADHI

Sri Bhagavan in Mayer Bari Ashram

Op zaterdag 27 mei 2023 om 15.35u is Sri Bhagavan, verlicht meester en hart van International Vedanta Society in Mahasamadhi (overleden) gegaan. Dit na een ziekbed op de Intensive Care afdeling van het lokale ILS ziekenhuis in Kolkata, India. Dit is op exact dezelfde dag als Zijn broertje en Sannyasin Swami Nityananada Maharaj die twee jaar eerder op 27 mei 2021 is gegaan. Op 28 mei 2023 is Hij gecremeerd op de kossipur crematieplaats aan de Ganges rivier. Dit is dezelfde plaats waar groot verlicht meester en avatar Sri Ramakrishna is gecremeerd in 1886.

Het is een groot verdriet voor de duizenden devotees van over heel de wereld. In de verschillende Ashrams en spirituele centra over de wereld kan men terecht voor de Vedanta leringen en spirituele begeleiding. In Nederland is de Anjali Ashram aanwezig waar mensen terecht kunnen.

Zie voor meer info de contact pagina.