International Vedanta Society Activiteit Za 19 nov – Verjaardag IVS!

Za 19 nov – Verjaardag IVS! πŸ—“ πŸ—Ί

International Vedanta Society viert deze dag haar 33ste verjaardag! Dat is een feestje waard. Al 33 jaar zet I.V.S. zich in om mensen naar hun ware Ik te brengen, naar die bron van innerlijke vrede, Liefde en ware Vrijheid. Honderden mensen hebben in de afgelopen decennia al die zeldzame staat van Zelfrealisatie mogen bereiken, en duizenden mensen hebben verlichting in hun leven gevonden met de kennis van Vedanta. Luister mee naar de verschillende sprekers vanuit Nederland en heel de wereld (online) die hun kennis met je delen. Daarnaast is er muziek, eten en een grote dosis hartelijkheid! Sluit je aan?
 
Wanneer: Za 19 november
Tijd: 19u (inloop 18.30u)
Waar: Anjali Ashram, Osseweg 37 Berghem

Related Post