International Vedanta Society Activiteit Weekendretraite 28-30 okt – Leven vanuit t Hart!

Weekendretraite 28-30 okt – Leven vanuit t Hart! 🗓 🗺

Workshop “Leven vanuit het hart” 
Heb jij ook behoefte om die oude patronen en conditioneringen eindelijk eens los te kunnen laten? Wil je je vrij kunnen voelen en vanuit je hart kunnen leven? Heb je last van stress, angsten, depressie? Weet je niet wat je wilt in het leven? Dan is deze spirituele trainingsworkshop wellicht wat voor jou.
 
Wat doen we?
Een weekend lang gaan we de aandacht naar binnen richten op zoek naar die plek waar het stil en rustig is in jezelf. We brengen de geest tot rust met mantrazingen en jappa. Je krijgt meditatietechnieken aangereikt om te kunnen concentreren en inzichten hoe ons denken ons vast laat lopen. Dit aan de hand van de Vedische wijsheden van de Vedanta uit het oude India. Ook is ruimte voor jouw probleem te bespreken. Waar loop jij nu tegenaan en wat kun je doen?
 
Voor wie?
Ieder die geïnteresseerd is om de heelheid in zichzelf te vinden en naar zichzelf durft te kijken.

Kosten:

Per nacht is het €25 voor de onkosten van eten en onderdak, daarnaast wordt voor de lessen en de Anjali Ashram donaties gegeven naar draagkracht.
 
Interesse? Kijk voor meer informatie op de www.ivs-vedanta.nl of neem contact op met Anjali Ma 0412-486937 / 06-44199771 of e-mail naar ivsnederland@gmail.com.

Related Post