International Vedanta Society Activiteit 24 okt Kali Puja – de Kracht van Verandering

24 okt Kali Puja – de Kracht van Verandering ๐Ÿ—“ ๐Ÿ—บ

Ieder heeft wel van die patronen in zichzelf waar je misschien al jaren aan werkt om er doorheen te komen maar die telkens weer ten tonele verschijnen. Juist de drie daagse Kali Puja is daar een uitstekend tijd voor om het bij de wortel aan te raken. Kali Puja is de verering van de Shakti kracht in haar meest weerzinwekkende vorm, de alles vernietigende Kali. Ze is zwart van complexie, steekt haar tong uit en heeft doodshoofden om haar nek. Haar hele verschijning wakkert angst aan. Maar juist deze vorm breekt door onze hardnekkige patronen van onwetendheid heen. Kun je Moeder omarmen? Durf je verandering toe te laten in je leven? Kom dan op 24 oktober naar de Kali Puja viering in de Anjali Ashram. We gaan een avond en nacht in met mantraโ€™s en een uitgebreide vuurceremonie voor Moeder. Zeer krachtige viering van onvoorwaardelijke Liefde!
Wanneer:ย 24 oktober
Tijd:ย  19.00u (inloop 18.30u) (ook kleinere ochtendviering 10.30u)
Waar:ย Anjali Ashram, Osseweg 37, Berghem
Voorbereiding:ย Kom gedouched met schoongewassen kleren, neem rode bloemen mee, en verschillende soorten fruit en een donatie.
Vuurceremonie begint om middernacht en de voorbereidingen starten om 22.30u. Het duurt tot in de nacht. Je kunt de avond apart bijwonen met mantrazingen, meditatie en uitleg over Ma of ook de vuurceremonie meedoen. Kun je in de avond niet? Om 10.30u is ook een ochtendviering met mantrazingen en offering.

Related Post