International Vedanta Society Activiteit Durga Navaratri retraite

Durga Navaratri retraite

Durga Navaratri retraite 30 sept -2 okt
Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de internationale Navaratri-retraite van 30 sept tot 2 okt met sprekers uit Londen en Barcelona. Het is ook mogelijk om een ​​(dagdeel) mee te doen.

Navaratri is een hindoeïstisch festival en het zijn de 9 dagen van de goddelijke vormen van de Universele Moeder. Het non-duale Brahman is de bron achter alle dualiteit. Het is die eenheid die we allemaal zijn. Deze illusionaire wereld van Maya die we om ons heen zien, is ontstaan ​​door de vrouwelijke kracht Shakti. Shakti is de kracht die alles in deze dualiteit beweegt. Om ons te verbinden met die bron, verbinden we ons met de bron in ons die uiteindelijk leidt naar die Brahman, die Ene zonder een tweede. Dat wat we in werkelijkheid zijn. Dat onbeschrijflijk, Dat pure bewustzijn, Dat non-duale Brahman. Om Tat Sat! Jij bent dat!

Dit weekend trekken we onszelf uit deze wereldsheid en in de diepten van onze echte natuur. Op zondagmorgen 10u is er een vuurceremonie voor Moeder, om Haar te eren als de Shakti-kracht die de oerenergie is achter al het leven.
De ceremonie is een gebed voor het welzijn van het universum.

We hebben fervente sprekers van International Vedanta Society in Londen en Barcelona. Paula Esparza Bofill uit Barcelona en Laura Troupe uit London. Beiden zijn al jaren in het pad van Vedanta en serieuze devotees van Sri Bhagavan. Het is inspirerend om van hun over de Vedanta te horen. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.

Programma:

Vrijdag 30 sept: Aankomst tussen 16u en 17u

18u: avondeten

19u: start avondmeditatie en zingen

21u: eigen invulling tijd

Zaterdag 1 okt

5u: ochtendmeditatie en zingen

9u: ontbijt

10.30u: ochtend Mahamantra en meditatie tot 12u.

13u: Bhog en aansluitend lunch

Vrij middag programma

18u: avondeten

19u: avondmeditatie

Zondag 2 okt:

5u: ochtendmeditatie

10u: voorbereiding Yahna (vuurceremonie)

10.30u: vuurceremonie

13.00u: Bhog en lunch

14.30u: afsluiting

Onkosten bedragen €25 per dag inclusief 3 maaltijden en daarnaast is het gebruikelijk een donatie te doen voor de Ashram en de begeleiding. Aanmelden kan bij Anjali Ma op ivsnederland@gmail.com of bel naar 0412-486937.

Related Post