International Vedanta Society Activiteit Zondag 17 april – Mahamantra Divas en Pasen

Zondag 17 april – Mahamantra Divas en Pasen πŸ—“ πŸ—Ί

Op 17 april 2004 nadat Bhagavan zoals gebruikelijk elke ochtend in Samadhi (versmelting met de Eenheid) was gegaan, hoorde Hij een stem spreken: β€œZing Krishna nam.” 

Bhagavan die altijd de Mahamantra had afgewezen om samen te zingen, kreeg toen vanuit de Goddelijkheid te horen om dit wel doen. Swami Premanandaji componeerde de melodie en de I.V.S. Mahamantra was geboren! En wat een explosief effect dit had! Binnen korte tijd breidde de International Vedanta Society groots uit. Mensen zongen massaal de Hare Krishna en velen realiseerden het Zelf hiermee! 

Ook is het dan Pasen, de dag van Jezus’ wederopstanding. Een prachtig samenspel, want met Jezus’ opstanding begon een nieuw era voor de wereld. Zo ook met de (dagelijkse) opstanding van Bhagavan die in 2004 resulteerde in de Mahamantra; het begin van een nieuw era voor de wereld. 

Luister, zing en ervaar mee wat de Mahamantra voor jou kan betekenen. Een vreugdevolle ochtend met verschillende optredens, voordrachten en liederen, gevolgd door een gezamenlijke lunch. 

Wanneer: zondag 17 april

Tijd: 10:00 uur – ca. 14.00 uur (inclusief lunch)

Waar: Anjali Ashram, Osseweg 37 Berghem

Meebrengen: evt. wat fruit voor Prasad en/of bloemen. 

Donaties voor de Ashram en de viering zijn gebruikelijk.

Aanmelden

Related Post