International Vedanta Society Activiteit Zo 20 maart – Holi kleurenfeest

Zo 20 maart – Holi kleurenfeest 🗓 🗺

HOLI

Elk voorjaar vieren ze in India de komst van de lente; het nieuwe begin en het loslaten van het oude. Maar ook is het het feest van Sri Krishna en de Gopi’s en Gopa’s die elkaar kleur gaven en EEN werden. Het is daarom ook het feest van onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid. Door elkaar te kleuren verdwijnen alle verschillen en zien we er allemaal hetzelfde uit. We gaan voelen dat we niet het lichaam zijn, noch onze gedachten maar die Brahman die erachter ligt. Je kunt Brahman niet met je zintuigen waarnemen, maar je kunt Brahman ervaren in de hartevreugde van het Holifeest! Kleur mee, dans mee, lach mee! Het is feest en dat mag gevierd worden! Op een nieuw begin!

Tijd: 10:00 uur – ca. 14.00 uur (inclusief lunch)

Waar: Anjali Ashram, Osseweg 37 Berghem

Aanmelden bij ivsnederland@gmail.com

Meebrengen: evt. Kleurpoeders, wat fruit voor Prasad of bloemen. 

Donaties voor de Ashram en de viering zijn gebruikelijk

Related Post