International Vedanta Society Activiteit Za 12 feb Verjaardag GoeroeMa

Za 12 feb Verjaardag GoeroeMa πŸ—“ πŸ—Ί

Sangha Janani Goeroema

Op zaterdag 12 februari is de Sangha Janani GoeroeMa jarig. Ze is de grondslag waarop International Vedanta Society is gegroeid. Met haar onvoorwaardelijke Liefde en zorg staat ze dagelijks klaar om ieder te verzorgen. Ze leidt het huishouden van de Mayer Bari Ashram en is het heil voor ieder die aanschuift. Ze heeft Bhagavan verzorgt toen Hij in een diepe staat van Samadhi (Zelfrealisatie) zakte voor bijna 2 jaar. En nog steeds zorgt ze dat het Bhagavan goed gaat.

Daarom gaan we deze dag in haar voetstappen iets voor de gemeenschap doen. Dit zal in Eindhoven zijn; zingen in senioren tehuizen of iets uitdelen op straat. Wil je meedoen? Neem contact op met Brahmacharini Anjali Ma, ivsnederland@gmail.com.

Related Post