International Vedanta Society Activiteit Vrijdag 19 nov IVS jubileum

Vrijdag 19 nov IVS jubileum 🗓 🗺

Op vrijdag 19 november wordt International Vedanta Society alweer 33 jaar! Een mijlpaal in de geschiedenis. Deze organisatie is uniek in de wereld. Vele duizenden mensen hebben hier hun heil gevonden en een weg naar zelfbevrijding. Met de oprichting in 1989 door Verlicht Meester Sri Bhagavan is een lichtpunt aan de horizon verschenen om deze wereld die gedomineerd wordt door zelfzuchtigheid en destructie naar het pad van Licht en Liefde te leiden.

Om 18.30u komen we samen voor een kop thee met lekkers en om 19u starten we de avond met mantra’s zingen, ervaringen van aspiranten, uitleg over Vedanta en voordrachten. We gaan er een mooie avond van maken waarbij mensen kennis kunnen maken met deze bijzondere organisatie. Nodig iedereen uit en wees welkom!

Aanmelden kan bij ivsnederland@gmail.com.

Related Post