4 nov Kali Puja πŸ—“ πŸ—Ί

Ma Kali, een godin uit het HindoeΓ―sme die velen laat huiveren met haar uiterlijke verschijning. Maar de symboliek achter deze kracht doet dit beeld transformeren. Ze is de Shakti kracht die ons helpt om de hardnekkige patronen en conditioneringen van ons ego te doorbreken. Ego is het probleem waarom we ons onrustig voelen, woede ervaren, verdriet, hebzucht, lust. Ego maakt ons a-sociaal, hard en gemeen. Daarom is het zo belangrijk dat we het ego weten te elimineren in ons. De kracht van Ma Kali helpt daarbij. Elke devotee die met heel zijn hart Ma Kali aanroept om hulp zal die ontvangen. Deze dag komen we samen om diep naar binnen te gaan, mantra’s te reciteren, uitleg over Ma Kali te geven en in de nacht zal een vuuroffer zijn. Wees welkom om op deze retraitedag erbij te zijn. De dag is op donatiebasis en is in de Anjali Ashram in Berghem.

We starten om 10.15u tot 12.00u gevolgd door Prasad lunch. In de avond is het diner om 18.00u en beginnen we de avond om 19.00u. Rond 22.30u beginnen de voorbereidingen voor het vuuroffer die om middernacht start tot in de nacht. Mogelijkheid om te overnachten is aanwezig.

Related Post