International Vedanta Society Activiteit Do 26 aug Inwijdingsdag jubileum Anjali Ashram

Do 26 aug Inwijdingsdag jubileum Anjali Ashram 🗓 🗺

Zes jaar geleden – een spiritueel meester – mensen uit heel de wereld in Berghem – lokale, regionale en (inter)nationale media  – een heel bijzondere gebeurtenis: Anjali Ashram werd ingewijd door Sri Bhagavan en Hij nam Zijn intrek.
Het is niet iets kleins als een Groot Verlicht Meester naar Nederland komt. En ook nog eens een huis accepteert als Zijn Thuis. Een Verlicht Meester leeft in een Eenheidsstaat. Hij heeft de wereldse illusies overwonnen en ziet alleen die Ene die wij werkelijk zijn. Geen enkel wereldsverlangen huist in Hem, het ego is getransformeerd, alleen Brahman is in Zijn leven.
Het is te vergelijken dat als Verlicht Meester Jezus of Boeddha een plek zouden hebben ingewijd en hebben geheiligd met Hun aanwezigheid. Hoe bijzonder zou dat voelen? Misschien beseffen we nog niet geheel hoe heilig deze plek is, maar als we spiritueel groeien komt dit inzicht op een dag. Dan realiseren we ons hoe gezegend Nederland is met de Anjali Ashram; het Thuis van Brahman, van God.
Vier deze bijzondere dag mee en loop in de voetstappen van Sri Bhagavan. Meld je aan!

Tijd: 9.30u en 19.00 (18.00u diner) , Osseweg 37 Berghem
Ook Online:
 https://join.skype.com/iVcdiJ5MLr2k (10.30u en 19.00u)

Zie het programma hieronder.


PROGRAMMA:
9.30u   Ontvangst met thee en evt koffie
10.00u  Verzamelen bij de Willibrorduskerk in Berghem
10.00u  Probat Feri (Processie) naar de Anjali Ashram
10.30u  Aanvang ochtend programma met verschillende sprekers en optredens. Wat is een Ashram? Hoe helpt het ons en de gehele wereld? Luister mee naar de ervaringen van verschillende sprekers wereldwijd.
13.00u  Gezamenlijke lunch

Avondprogramma: 
18.00u  Gezamenlijk diner

19.00u  Aanvang avond programma. Zingen heilige geschriften. De rol van Ashram uit het verleden – de inwijdingsdag in 2015 – en nog meer. Kom, luister en ervaar!

Donaties zijn gebruikelijk aan de Ashram. Neem ook wat bloemen mee, en fruit om te offeren
Wil jij helpen om de lunch en / of het diner te verzorgen? Of kom je helpen met versieren en andere voorbereidingen treffen? We zoeken nog mensen die willen helpen. Meld je aan via ivsnederland@gmail.com of bel naar 0412-486937.

Related Post